Friday, September 15, 2017

Un cappuccino la APERTO

Cam de o lună s-a deschis în Mall Vitan un restaurant cu specific italienesc, unde se bea un
cappuccino bine făcut, bine servit și din belșug făcut pentru că:
- se simte cafeaua de calitate;
- spuma este de lapte;
- proporțiile sunt italienești;
- are densitatea care trebuie;
- este servit cu eleganță.
Impresionează acolo și faptul că au totul al lor, cu brandul APERTO, adică farfurioara, ceașca pachețelele cu zahăr, totul este APERTO. Dimensiunea este optimă pentru cească mai ales că produsul are o concentrație suficient de mare. Ei au un aparat cu care fac cappuccino și se aude și când este râșnită cafeaua și când este făcută spuma. În pluc cel care aduce cafeaua are o anumită eleganță ca impune respect și o altă abordare a băutului acelei cafea, astfel încât să nu fie nici pe fugă, dar nici dăscălită în neștire. Pe masă se află și zahăr de două tipuri dar și îndulcitor cu brandul restaurantului tipărit pe pliculețe. Voi repeta experiența ori de câte ori va fi posibil.



(15 septembrie 2017)

No comments:

Post a Comment