Tuesday, March 13, 2018

Cafeaua fără cofeină

Cafeaua fără cofeină sau cafeaua decofeinizată sau mai pe scurt deca, este una din cele trei descoperiri ale secolului al XX-lea.
Le iau pe rând:
- prima descoperire este femeia gonflabilă,
- a doua descoperire este berea fără alcool,
- a treia descoperire este cafeaua fără cofeină.
Despre cafeaua fără cofeină vreau să scriu aici câteva rânduri.
Cafeaua fără cofeină este un produs natural.
Cafeaua fără cofeină  se prepară asemeni oricărei cafele.
Cafeaua fără cofeină are un preț decent.
Cafeaua fără cofeină este calitativ foarte bună.
Cafeaua fără cofeină nu diferă esențial de cafeaua normală.
Cafeaua fără cofeină trebuie să existe în toate cafenelele.
Cafeaua fără cofeină este produsă de marile branduri de cafea.
Cafeaua fără cofeină se prepară și la unele automate.
Cafeaua fără cofeină merită să fie încercată.
Cafeaua fără cofeină  diferă doar prin efectele lipsei cofeinei.
Cafeaua fără cofeină se bea după regulile cafelei normale.
Din cafeaua fără cofeină se fac aceleași tipuri de cafele care sunt cunoscute în toată lumea. 
Există cappuccino fără coferină.
Există caffe-latte fără cofeină.
Există cafea expresso fără cofeină.
Uneori părerile sunt împărțite în legătură cu cafeaua fără cofeină. Trebuie însă înțeles faptul că între cafeaua normală și cafeaua fără cofeină nu există niciun război. Fiecare dintre ele se adresează unor anumite categorii de consumatori, care sunt cu mult mai mulți în cazul cafelei normale, cafea a cărei poziție nu este periclitată de sora ei mai mică, mult mai mică, numită deca.



(13 martie 2018)

No comments:

Post a Comment